Naslovnica / Usluge / Ugradnja Zubnih Implatanata

Ugradnja Zubnih Implatanata

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr
Ugradnja zubnih implantata

Ugradnja zubnih implantata

Priprema

Zahvaljujući visokopremljenosti našeg Dental Centra, proces ugradnje implantata uvelike je sigurniji i jednostavniji zahvaljujući vrhunskim mogućnostima 3D dijagnostike.

Dijagnoza i plan terapije

Dijagnoza se uspostavlja uz pomoć CT digitalnog skenera preko kojeg možemo dobiti preciznu 3D vizualizaciju zubnih struktura i provjeru stanja koštanog tkiva.

Na osnovu dobivenih podataka provodi se odabir odgovarajuće terapije, kreira se plan liječenja te se određuje vremenska i financijska konstrukcija.

Implantatima opskrbljujemo gubitak jednog ili više zuba, a također i totalnu bezubost, koja se riješava implantološkim konceptom ALL ON 4 ili ALL ON 6.

Dobar i kvalitetan implantant i uz znanjem poduprtu implantaciju vašeg doktora dentalne medicine, daje vam dugogodišnju garanciju. Za sve implantološke zahvate izdajemo certifikate. 

Kirurški zahvat postavljanja implantata

Implantat se kirurški ugrađuje u kost. Sam proces ugradnje jednog implantata je vrlo brz i traje oko 15 minuta. Postupak je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Nakon ugradnje vijka u čeljust, slijedi razdoblje oporavka od 3 do 6 mjeseci tijekom kojeg implantat srasta s kosti (ukoliko je implantat stabilan, tijekom zarastanja, može se nositi i privremena krunica).

Postupak ugradnje zubnih implantata

Postupak ugradnje zubnih implantata

Završna faza- konačni trajni rad

Nakon perioda oporavka i uspješnog srastanja s kosti, na implantat se postavlja gingivoformer koji oblikuje zubno meso za protetski nadomjestak.

Prilikom skidanja gingivoformera (nakon 7 dana) uzima se otisak za izradu protetskog rada te u suradnji s dentalnim laboratorijskim tehničarima planiramo izgled zuba.

U našem Dental Centru koristimo isključivo visokokvalitetne certificirane dentalne implantatološke sustave s tradicijom kao što je OSSTEM implantološki sistem, koji svojom dugogodišnjom primjenom na svjetskoj razini i petogodišnjom primjenom u ordinaciji, garantira kvalitetom i pouzdanošću, a poduprijet je izvrsnom tehnologijom izrade.

OSSTEM implantološki sistemi spadaju pod najbolje vrste implantata na svijetu, te su nositelji poznate kvalitete i tradicije.

Kontraindikacije za ugradnju gotovo da i ne postoje. Njihova ugradnja zahtijeva visoku educiranost doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara kao i tehnološki opremljene ordinacije.

Pošaljite nam upit za ponudu


ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Nazovite nas
Kako do nas