Naslovnica / Usluge / Estetika lica

Estetika lica

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

ESTETIKA LICA U VARAŽDINU

U našoj ordinaciji možete svom licu vratiti mladost i svježinu aplikacijom Filera, koji doslovno briše bore sa Vašeg lica, dajući vam svjež i blistav izgled.

Filer je prirodni pročiščeni protein koji proizvodi bakterija Clostidium botulinum. Primjenjuje se u medicini već dugi niz godina kao lijek za otklanjanje raznih bolnih stanja, i to u, oftalmologiji, neurologiji, pedijatriji, a posljednjih godina najviše s koristi u kozmetologiji u svrhu estetskih zahvata. Primjenu Filera u estetske svrhe odobrila je američka organizacija FDA još 2002 godine i nakon tog odobrenja, na primjenu Filera odlučilo se milijun ljudi. Filer je potpuno prirodno, organska i bezopasna tvar koja se injicira ciljano i kontrolirano u mimične mišiće lica.

Filer vrlo dobro djeluje na bore na čelu, i na bore oko očiju, koje uzrokuju uobičajeni pokreti mišića. Tretman Filerom traje do 30 minuta, nije bolan, a rezultati su vidljivi nakon 3-5 dana nakon aplikacije. Bitno je naglasiti da kod tretmana Filerom u našoj ordinaciji, svakom pacijentu pristupamo individualno, tako da su nam rezultati tretmana, potpuno prirodan izgled, pomlađena, svježa i odmorna koža lica, naših zadovoljnih pacijenata. Učinak Filera traje oko 6 mjeseci, i ako želimo održati mladenački i svježi izgled kože, tretman se mora ponavljati.

Važno je napomenuti da je kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja trajniji.

 

POMLAĐIVANJE LICA U VARAŽDINU DERMALNIM FILERIMA

Svaka žena danas sanja o bezvremenskoj ljepoti.

Ako i vi volite svoj izgled i želite se osječati dobro u svojoj koži i vratiti svom licu osvježen i blistav izgled Vaše mladosti, onda su hijaluronski dermalni fileri pravo riješenje za Vas. Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard,  kada je riječ o pomlađivanju i popunjavanju bora lica , zbog jednostavne primjene, kompatibilnosti,biorazgradivosti,i neznatne bolnosti kod injiciranja. Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak vezivnog tkiva naše kože, samo što se starenjem njezin sadržaj u koži smanjuje , što dovodi do gubitka volumena ,koža postaje umorna i bez sjaja i stvaraju se bore.Starenje je najviše vidljivo na licu i vratu.

Hijaluronski dermalni  fileri svako područje Vašeg lica čine ljepšim na tri ključna načina:

  • 1. Smanjuju ili zaglađuju bore i nabore, te pružaju svježiji i blistaviji izgled;
  • 2. Podižu konture Vašeg lica i vračaju izgubljeni volumen obrazima i bradi, kako bi dobili blagi učinak podizanja i ponovo dobili mladolike crte lica;
  • 3. Suptilno preoblikuju i redefiniraju izgled Vaših usana.

Tretmani hijaluronskim dermalnim filerima traju vrlo kratko, neznatno su bolni, vrijeme oporavka je vrlo kratko, a rezultati su vidljivi odmah nakon aplikacije i mogu potrajati i do 18 mjeseci, zavisno od vrste dermalnih filera. U našoj ordinaciji uz veliku stručnost i detaljnu analizu, možete dobiti potpunu nekiruršku remedalaciju Vašeg lica. Što znači, da ćete dobiti osvježeni, mladenački i blistav izgled, a da se neće moći točno odrediti razlog, zbog kojeg izgledate bolje.

To znači da su rezultati suptilni, a vi ćete izgledati prirodno i bolje i privlačit ćete ponovo zadivljene poglede kakve zaslužujete. U ordinaciji koristimo vrhunske dermalne filere: JUVEDERM, DERMAVISC. Također je važno naglasiti da hijarulonski dermalni fileri utječu na regeneraciju i stveranje novog kolagena, čime se znatno usporava daljnji proces starenja kože. Ponavljanjem tretmana pojačava se povoljan učinak i dulje zadržava mladenački izgled i blistav ten.

ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Nazovite nas
Kako do nas