Naslovnica / Pomlađivanje lica

Pomlađivanje lica

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

Svaka žena danas sanja o bezvremenskoj ljepoti.Ako i Vi volite svoj izgled i želite se osječati dobro u svojoj koži i vratiti svom licu osvježen i blistav izgled Vaše mladosti, onda su hijaluronski dermalni fileri pravo riješenje za Vas.

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard,  kada je riječ o pomlađivanju i popunjavanju bora lica , zbog jednostavne primjene, kompatibilnosti,biorazgradivosti,i neznatne bolnosti kod injiciranja. Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak vezivnog tkiva naše kože, samo što se starenjem njezin sadržaj u koži smanjuje , što dovodi do gubitka volumena ,koža postaje umorna i bez sjaja i stvaraju se bore.Starenje je najvidljivije na licu i vratu.Hijaluronski dermalni  fileri svako područje Vašeg lica čine ljepšim na tri ključna načina:

1. Smanjuju ili zaglađuju bore i nabore, te pružaju svježiji i blistaviji izgled;

2.Podižu konture Vašeg lica i vračaju izgubljeni volumen obrazima i bradi kako bi dobili blagi učinak podizanja i ponovo dobili mladolike crte lica;

3. Suptilno preoblikuju i redefiniraju izgled vaših usana.

Tretmani hijaluronskim dermalnim filerima traju vrlo kratko, neznatno su bolni, vrijeme oporavka je vrlo kratko, a rezultati su vidljivi odmah nakon aplikacije i mogu potrajati i do 18 mjeseci, zavisno od vrste dermalnih filera. U našoj ordinaciji uz veliku stručnost i detaljnu analizu, možete dobiti potpunu nekiruršku remodalaciju Vašeg lica. Što znači, da ćete dobiti osvježeni, mladenački i blistav izgled, a da se neće moći točno odrediti razlog, zbog kojeg izgledate bolje. To znači da su rezultati suptilni, a vi ćete izgledati prirodno i bolje i privlačit ćete ponovo zadivljene poglede kakve zaslužujete. U ordinaciji koristimo vrhunske dermalne filere: JUVEDERM, DERMAVISC .

Također je važno naglasiti da hijarulonski dermalni fileri utječu na regeneraciju i stveranje novog kolagena, čime se znatno usporava daljnji proces starenja kože. Ponavljanjem tretmana pojačava se povoljan učinak i dulje zadržava mladenački izgled i blistav ten.

ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Nazovite nas
Kako do nas