Naslovnica / O nama

O nama

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

DENTAL CENTAR IVIĆ PEHARDA, ima sklopljen ugovor s HZZO-om, nalazi se na pet minuta vožnje od centra grada Varaždina, ima zubni laboratorij i vlastito parkiralište.
U Dentalnom centru rade dva doktora dentalne medicine, dr.dent.med. LJILJANA PEHARDA IVIĆ, dr.dent.med. SLAVEN IVIĆ, dentalna asistentica DRAGICA IMBRIHALEC ŠKREB i zubni tehničar BRANIMIR BOGOVIĆ.

 

Dr. dent. med. Ljiljana Peharda Ivić

Dr. dent. med. Ljiljana Peharda-Ivić diplomirala je 1993. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.  Pripravnički staž obavlja u Domu zdravlja Trešnjevka u Zagrebu. Od 1995. godine počinje raditi u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske u stomatološkoj ordinaciji u Varaždinu. Tamo stiče mnogo znanja i iskustva te 2005. godine otvara svoju privatnu praksu. Kontinuirano se educira i usavršava svoje znanje na stručnim kongresima i simpozijima, u Hrvatskoj i u inozemstvu. Stručnost, znanje i pračenje najnovijih dostignuća u području dentalne medicine njen su imperativ. Uz veliki entuzijazam primjenjuje nova znanja i novosti u dentalnoj medicini u svojoj ordinaciji, a tako i stalno proširuje paletu svojih stomatoloških usluga, a svoju djelatnost sve više usmjeruje prema estetskoj stomatologiji. Poseban naglasak usmjeren je na imlantologiju i ugradnju implantata, što je budućnost u današnjoj dentalnoj medicini. Usavršava kontinuirano svoje kliničke vještine iz područja implantologije na renomiranim , i svjetskim i hrvatskim kongresima i klinikama, s posebnim naglaskom na OSSTEM imlantate, za koje  posjeduje i certifikat za njihove primjenu. U području estetike lica, certifirana je doktorica dentalne medicine za primjenu hijaluronskih filera. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica. Posjeduje vještine za potpunu nekiruršku remodelaciju lica uz pomoć hijaluronskih filera koju završava u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica, pod mentorstvom renomiranih liječnika u tom području: dr, Siniša Glumičić i dr. Tomica Bagatin. U svakodnevno praksi na prvom mjestu su joj znanje, stručnost i pravila struke od kojih ne odustaje, ali i velika motiviranost i angažman usmjeren prema estetici i zadovoljstvu pacijenta. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog liječničkog zbora.  

 

Dr. dent. med. Slaven Ivić

Dr. dent. med. Slaven Ivić diplomirao je na privatnom Stomatološkom fakultetu u Pančevu, Beogradsko Sveučilište, 20.09.2017. godine. Nakon toga nastavlja sa svojim školovanjem na Stomatološkom FAKULTETU SVEUČILIŠTA U ZAGREBU i završava s nostrifikacijom diplome i školovanjem 18.02.2019. i stječe status doktora dentalne medicine i zapošljava se u obiteljskom DENTALNOM CENTRU IVIĆ PEHARDA, u kojem nastavlja kontinuirano sa usavršavanjem i unapređivanjem svog znanja iz područja dentalne medicine.

 

Dragica Imbrihalec Škreb, asistentica

Srednju medicinsku školu završila je u Varaždinu 2002 god. Kao dentalni asistet u ordinaciji Peharda Ivić radi 10 godina. Stečeno znanje rada u ordinaciji usvojila je uz pomoć doktorice Peharda Ivić, čiji entuzijazam i profesionalni pristup pacijentu slijedi. Svojim asistiranjem prati sve novitete rada koje doktorica svojim znanjem donosi u ordinaciju. Također je član Hrvatske komore dentalne medicine na čije tečajeve i edukacije redovito odlazi.  

 

Branimir Bogović, dentalni tehničar

 

Diplome i certifikati

ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Nazovite nas
Kako do nas