Naslovnica / Kvaliteta

Kvaliteta

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

U našoj ordinaciji da bi došli do vrhunskih i kvalitetnih rezultata i rješenja, uz kvalitetnu uslugu, gradimo i kvalitetan međusoban odnos sa našim pacijentima, koji počiva na uzajamnom povjerenju i poštovanju.

Svakom pacijentu posvećujemo dovoljno vremena za terapiju i za razgovor, pristupamo individualno i na taj način kreiramo krajnji rezultat, s kojim moramo biti svi zadovoljni.

Koristimo vrhunske materijale i tehnike u liječenju i izradi protetskih nadomjestaka. Pratimo trendove moderne stomatologije, kontinuirano nadograđujemo svoje znanje, ali i veliku pozornost posvećujemo prevenciji i edukaciji o oralnoj higijeni: jer prevencija je, najučinkovitija i najjeftinija.

S velikim zadovoljstvom, nakon deset godina privatne prakse, želim zahvaliti svim našim dugogodišnjim pacijentima na ukazanom povjerenju, a posebno smo dirnuti njihovim preporukama, a svim novim pacijentima želimo srdačnu dobrodošlicu.

Samo sa velikim trudom i znanjem dolazimo do vrhunskih rezultata i do zadovoljnih pacijenata. Obratite nam se s povjerenjem!  

ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Nazovite nas
Kako do nas