Naslovnica / Estetika lica u Varaždinu

Estetika lica u Varaždinu

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

U našoj ordinaciji možete svom licu vratiti mladost i svježinu, aplikacijom Filera, koji doslovno briše bore sa vašeg lica dajući vam svjež i blistav izgled.

Filer je prirodni pročiščeni protein koji proizvodi bakterija Clostidium botulinum. Primjenjuje se u medicini već dugi niz godina kao lijek za otklanjanje raznih bolnih stanja, i to u, oftalmologiji, neurologiji, pedijatriji, a posljednjih godina najviše s koristi u kozmetologiji u svrhu estetskih zahvata. Primjenu Filera u estetske svrhe odobrila je američka organizacija FDA još 2002 godine i nakon tog odobrenja, na primjenu Filera odlučilo se milijun ljudi.

Filer (Filer) je potpuno prirodna, organska i bezopasna tvar koja se injicira ciljano i kontrolirano u mimične mišiće lica. Filer vrlo dobro djeluje na bore na čelu, i na bore oko očiju, koje uzrokuju uobičajeni pokreti mišića. Tretman Filerom traje do 30 minuta, nije bolan, a rezultati su vidljivi nakon 3-5 dana nakon aplikacije. Bitno je naglasiti da kod tretmana Filerom u našoj ordinaciji, svakom pacijentu pristupamo individualno, tako da su nam rezultati tretmana, potpuno prirodan izgled, pomlađena, svježa i odmorna koža lica naših zadovoljnih pacijenata. Učinak Filer-a traje oko 6 mjeseci, i ako želimo održati mladenački i svježi izgled kože, tretman se mora ponavljati. Važno je napomenuti da je kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja trajniji.

ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Nazovite nas
Kako do nas